Forum upgrade to 2.1 completed... mostly!

Plainview

I am a sinner.
Sep 11, 2013
40,244
21,476
4,279
I haven’t received anything, and the bell button on the bottom of the page comes back with an oops message
I’m on iOS and the bell at the bottom shows I have notifications but when I click it I get the oops error :(

iOS Chrome

What browsers/os? Make sure pop ups are allowed.

Tried iOS chrome. Works for me. Do you have and add one blockers something? The alert pop up may work as a pop up. Make sure you allow pop ups for this domain.
 

Videodrome

Video Syndrome
Sep 12, 2013
11,071
7,836
3,730
BBQ Belt
banhammer.us
We have a glitch in the Matrix


You can post pics if you type the
IMG tags around it manually

Code:
[img]Cool_Meme_Pic.jpg[/img]
 

Kvally

👣
Cornerstone Member
Sep 13, 2013
30,110
14,514
15,031
Wisconsin, USA
www.unionvgf.com
^I was seeing that yesterday but I couldn’t upload the image. Now it lets me upload the image. However you can see image issues in that screenshot but I don’t have those issues anymore.
 

Plainview

I am a sinner.
Sep 11, 2013
40,244
21,476
4,279
^I was seeing that yesterday but I couldn’t upload the image. Now it lets me upload the image. However you can see image issues in that screenshot but I don’t have those issues anymore.
So, there are no issue with anything at the moment?
 

Plainview

I am a sinner.
Sep 11, 2013
40,244
21,476
4,279
Plainview just noticed the symbol/icon for the union logo on iOS/safari is red...new, is it?
Mine is still the old distorted one. Is the one you use the U? If so, that's been the one for a while for Chrome, etc. I guess it expanded to iOS now? Not sure how it updated as it's still old one on mine?